Slowpitch

Old boys & girls

Holdbeskrivelse

Træd ind i Slowpitch-verdenen, hvor alderen er blot et tal, og passionen for softball brænder evigt! Vores spændende rejse er skræddersyet til voksne 30+, der søger adrenalinfyldte kampe på motionistniveau. Men vent, der er mere! 
 
I hjertet af vores hold forenes en mosaik af talenter. Fra tidligere divisionsspillere, der lader deres færdigheder danse over banen, til friske ansigter, der netop har taget deres første sving, samt de seje forældre til de unge stjerner i klubben. Sammen væver vi en fortælling om fællesskab og spænding.
 
Uanset om solen skinner eller regnen danser, samles vi ugentligt for at omsætte vores drømme til handling – indendørs eller udendørs. Men dette er blot begyndelsen! Når foråret og sommeren blomstrer, udfordrer vi andre klubber på Sjælland og Fyn. Dugfriske kampe venter, hvor vores Slowpitch-færdigheder spreder smil på tværs af banen.
 
Men vent, der er mere! Vi gør det umulige – vi forvandler holdkammerater til venner og øjeblikke til minder. Gennem året spirer vi med en overflod af fælles aktiviteter. Hvorfor? Fordi vi tror på, at vejen til triumf er bygget på båndene mellem os. Udenfor banen, i hjertet af fællesskabet, findes øjeblikke, der forsegler venskaber og nærer vores lidenskab.
 
Er du klar til at gribe stjernerne? Stars Slowpitch er din billet til en episk kombination af det sociale og træning, der næres af grin og glæde. Softball er en symfoni, hvor alle toner har plads – uanset din form eller færdigheder. Med handsker, bats og bolde klar til dig, er det nemmere end nogensinde at træde ind på scenen.

Træningstider

Sommer:
Onsdage kl. 18.30 - 20.15 på softballbanerne, Degnebakken 10 i Stenløse

Vinter:
Torsdage kl. 19.00 - 20.30 i Ganløse Hallen

Træner

Paw Marnæs

Telefon: 42242443
E-mail: pm@marnaes.dk

Kalender