Bliv medlem

Medlemsregistreringen og styringen af aktiviteter sker gennem Holdsport, som medlemmerne kan logge ind på gennem Holdsport.dk websitet eller via Holdsport app’en til mobiltelefoner.

Hvis du melder et barn ind anbefaler vi, at du anfører barnets e-mail og mobilnummer (såfremt vedkommende har det) som de første data i formularen. På den måde har barnet selv mulighed for selv at ”styre” sin Holdsportprofil f.eks. via Holdsport app’en.

Du kan selv følge med i, hvad der sker, og evt. ”tilrette” ved at angive ekstra e-mail og/eller mobilnummer til registreringen. Der er også mulighed for, at du kan oprette forældreprofil til dig selv i Holdsport (eller tilknytte din evt. eksisterende Holdsportprofil som forældreprofil) og ad den vej følge med.

Oprettelse af forældreprofil er beskrevet i følgende link.

Du kan hente holdsport appen her

ImageImage

Indmeldelsesformular

Kontakt oplysninger

Gerne eksisterende Holdsport bruger

Børn: 8-10 og 12-14 - Voksne (herrestørrelser): S, M, L, XL, 2XL, 3XL og 4XL Efter betaling af første kontingent inkl. indmeldelsesgebyr udleveres en STARS T-shirt

Til forældre i forbindelse med indmeldelse af børn:

Medlemsregistreringen og styringen af aktiviteter sker gennem Holdsport, som medlemmerne kan logge ind på gennem holdsport.dk websitet eller via Holdsport app’en til mobiltelefoner. Vi anbefaler, at du anfører barnets e-mail og mobilnummer (såfremt vedkommende har det) som de første data i skemaet på side 1, så barnet har mulighed for evt. selv at ”styre” sin Holdsportprofil f.eks. via Holdsport app’en. Du kan selv følge med i, hvad der sker, og evt. ”tilrette” ved at angive ekstra e-mail og/eller mobilnummer til registreringen. Der er også mulighed for, at du kan oprette forældreprofil(er) til dig selv i Holdsport (eller tilknytte din evt. eksisterende Holdsportprofil(er) som forældreprofil) og ad den vej følge med. Oprettelse af forældreprofil er beskrevet i følgende link: https://www.holdsport.dk/da/spoergsmaal-svar/oprettelse-af-foraeldreprofil (eller bare søg på ”Holdsport og forældreprofil” i Google).