Bliv medlem

Medlemsregistreringen og styringen af aktiviteter sker gennem Holdsport, som medlemmerne kan logge ind på gennem Holdsport.dk websitet eller via Holdsport app’en til mobiltelefoner.

Hvis du melder et barn ind anbefaler vi, at du anfører barnets e-mail og mobilnummer (såfremt vedkommende har det) som de første data i formularen. På den måde har barnet selv mulighed for selv at ”styre” sin Holdsportprofil f.eks. via Holdsport app’en.

Du kan selv følge med i, hvad der sker, og evt. ”tilrette” ved at angive ekstra e-mail og/eller mobilnummer til registreringen. Der er også mulighed for, at du kan oprette forældreprofil til dig selv i Holdsport (eller tilknytte din evt. eksisterende Holdsportprofil som forældreprofil) og ad den vej følge med.

Oprettelse af forældreprofil er beskrevet i følgende link.

Du kan hente holdsport appen her

ImageImage
Side 1 af 2
Kontakt oplysninger

Gerne eksisterende Holdsport bruger

Vælg hold her:

Du kan godt vælge flere hold

Efter betaling af første kontingent inkl. indmeldelsesgebyr udleveres en STARS T-shirt

Jeg giver samtidig tilladelse til, at jeg må filmes/fotograferes i forbindelse med Softball arrangementer, og at disse film/billeder må offentliggøres i forbindelse med ESK og Dansk Softball Forbund f.eks. på hjemmesider, Facebook-sider eller lokale aviser.