U15 piger

Holdbeskrivelse

Træd ind i den pulserende verden af U15 softball med Egedal Stars! Et eksplosivt tilbud, der venter på alle eventyrlystne børn i alderen 12-15 år. Dette er stedet, hvor piger samles for at opleve den sportslige spænding på nærmeste hold.

Vores U15 hold er som en broget buket af talent og ivrige sjæle, hvor der er plads til hver eneste individ. Her er det ikke bare en træning – det er en rejse mod at mestre de grundlæggende færdigheder, der ligger til grund for denne fascinerende sport. Men det stopper ikke der! Vi udfordrer konstant vores egne grænser, idet vi udforsker nye teknikker og taktikker for at forfine vores spil.

Men lad os ikke glemme essensen af det hele – det sociale samvær og glæden ved at dyrke sport sammen. Vores træninger og kampe er ikke kun en lektion i færdigheder; de er også en anledning til at skabe minder og dele latter. Vores trænere er ikke bare trænere, de er også garanter for, at hver eneste spiller føler sig set, værdsat og lykkelig, når de tager del i softball-eventyret.

Er du helt grøn på softball? Frygt ej! Vi har vænnet os til, at vores nye rekrutter ikke er bekendte med reglerne eller sporten. Så hvis du ønsker at kaste dig ud i en verden af spænding, samarbejde og en smule sved på panden, er Egedal Stars stedet, hvor du hører til.

Træningstider

Sommer:
Mandage og onsdage kl. 17.30 - 18.30 på softballbanerne, Degnebakken 10 i Stenløse

Vinter:
Onsdage kl. 17.15 - 18.30 i Stenløse Gymnasiehal

Træner

Niels Kirstein

Telefon: 60252806
E-mail: niels.kirstein@colas.dk

Kalender